+30 2810 319 685

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

[email protected]

EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Θερίσου 1

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διατηρούμε το δικαίωμα επιστροφής με σκοπό την αντικατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς και εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Προϋποθέσεις επιστροφής :

  1. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
  2. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση όπου στάλθηκαν από το Artedeco.gr και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές.
  3. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα επιστροφής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί.
Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την επιστροφή, τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, στην αρχική τους συσκευασία.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (ΕΛΤΑ Courier).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση στα αρχεία μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση φθοράς του προϊόντος, θα πρέπει να μας ενημερώσετε με φωτογραφία του προϊόντος για να εγκριθεί η αλλαγή και να προχωρήσει η διαδικασία εντελώς δωρεάν, για την δική σας εξυπηρέτηση.

Κατά την παραλαβή, αν διαπιστώσετε συσκευασία που έχει υποστεί φθορά, παρακαλούμε να ανοίξετε την συσκευασία παρουσία του διανομέα (courier).

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασης σε custom-made (ειδικές) παραγγελίες.